Velkommen til Universal Logic Academy 

Er du parat til at skabe varig og meningsfuld forandring i dit liv?
Så er du kommet til det rette sted!

Universal Logic Academy

Kender du følelsen af, at 'der er mere mellem himmel og jord, end det blotte øje kan se'? At naturvidenskaben, som vi kender den i dag, har sine tydelige begrænsninger og at ikke alt, som du mærker, fornemmer og oplever kan forklares rationelt? 'Der er så meget, vi ikke ved', synes om ikke andet at være noget af det, som jeg altid kan være enig med naturvidenskabsmænd i. Forskellene ligger især i tilgangen til det, vi ikke 'ved'.
"Som foroven således også forneden
Som i det store, således også i det små
Som i det ydre, således også i det indre"

Den hermetiske grundsætning danner stadig i dag grundlag for astrologiske og spirituelle grundtanker. Vi er på én gang del af en helhed og helheden i os selv. Når Pluto i skrivende stund (2022) er ved at afslutte sit ophold (siden 2008) i Stenbukkens tegn for at bevæge sig ind i Vandbærerens tegn, er det nødvendige opgør med forældede magtparadigmer og undertrykkelse med andre ord ikke "Plutos værk". Astrologien viser blot, hvad der på én gang udspiller sig - i Universet, på Jorden og i os hver især. I sit højeste udtryk - og sit laveste.

Grundsætningen peger også på, at der ikke er forskel på den ydre virkelighed og den indre. En grundtanke, som Universal Logic Academy i den grad bygger på. Den ydre virkelighed afspejler en indre tilstand. "I det indre, således også i det ydre", kunne man sige sådan lidt omvendt. Jeg arbejder ud fra, at alt er energi og det, du er, er det du skaber. Det betyder, at du kan skabe din egen virkelighed. 

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at gøre det hele selv!

"Universet vil dig det godt", som jeg plejer at sige. Alt er tilgængeligt for dig - altid og på alle planer. Dit indre arbejde handler først og fremmest om, at bevidstgøre og afvikle alt det, der står i vejen for dig. Du ER allerede lige præcis som du skal være. Dine oplevelser indtil nu definerer IKKE den, du er. De tjener som trædesten henimod større bevidsthed.

Universal Logic Academy er for dig, der er parat til at SAM-skabe den virkelighed, du ønsker. ULA kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om dit særlige bidrag i dette liv, hvad der måtte stå i vejen for, at du kan leve autentisk, og ikke mindst hvordan du kan tiltrække netop det, i dit liv. 

Jeg påstår ikke at kunne give endegyldige svar på universets store spørgsmål. Jeg lever og underviser ud fra min livsfilosofi og erfaringer, og respekterer til enhver tid andres synspunkter.

Hvis du nu alligevel sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, vil jeg dog vove pelsen og sige, at jeg måske alligevel kender universets svar ;-)

For svaret er altid KÆRLIGHED - jeg kalder det Universal Logic!   


Write your awesome label here.

Fire grunde til at vælge et online kursus hos ULA

Høj faglighed

Alle kurser bygger på et solidt fundament af faglighed, såvel teoretisk viden som praktisk erfaring. Jeg har årelang erfaring med såvel personlig vejledning som undervisning og foredrag og jeg gør en dyd ud af at levere kurser af høj kvalitet. 

Fleksibilitet

Du kan tage kurserne når som helst og hvor som helst. Du kan nemlig tilgå dine kurser fra din smartphone, tablet eller laptop - nemt og bekvemt. Du kan downloade app'en eller logge på hjemmesiden.  

Interaktiv læring

Undervisningen består af en række forskellige undervisningsformer, herunder video, skriftligt materiale, quizzer og opgaver. Dit udbytte af kurset afhænger af dit engagement og din aktive deltagelse.

Fællesskab

Mød ligesindede og del erfaringer omkring kurserne, jeres situation eller fælles interesser.
Læringsfællesskabet er en god måde at blive holdt til ilden og støtte hinanden i processen.  

MØD DIN UNDERVISER

Louise Bunnage har i en årrække været selvstændig astrolog (@AstroLab) og arbejder desuden med numerologi, healing og manifestation. Foruden at udbyde kurser på Universal Logic Academy, underviser Louise på Diplomuddannelsen i Astrologi (online) på Nordens ældste astrologiskole, I.C. Instituttet i København. 

Louises speciale er at hjælpe mennesker til at identificere og afvikle det, der står i vejen for at leve et liv, de elsker. Ved at kombinere sin viden inden for astrologi, numerologi, meditation, kanalisering og Reiki, anviser Louise ikke blot én vej, men mange veje dertil. Fælles for dem alle er, at der er tale om en indre vej. Louise kan hjælpe med at skabe en øget bevidsthed, men det er i sidste ende en selv, der må skabe forandringen. 

Louise brænder for at gøre det nemt at skabe positiv forandring i sit liv og lægger vægt på at formidle selv komplekse emner på en lettilgængelig måde. 

Louise er uddannet astrolog og Reiki healer og har desuden en kandidatgrad i antropologi og socialvidenskab. 
Created with